Overslaan en naar de inhoud gaan

Gedaan met vlekkenstress

Een uit de hand gelopen verjaardagsfeestje, de hond die na een herfstwandeling rechtstreeks in de zetel springt, of één van die onvermijdelijke kleine ongelukjes - een huishouden vol vlekkenstress, met je zetel in het midden van de actie. Gedaan ermee! Met onze AquaClean-stoffen staan vlekken de huishoudelijke rust niet langer in de weg. Dankzij de moleculaire beschermlaag kunnen vlekken makkelijk verwijderd worden, simpel en snel, enkel met water. Het vraagt geen regelmatige behandeling met een product, maar wel constante bescherming die volledig geïntegreerd is in de stof zelf. Eén en al gebruiksgemak, en een stressvrij huishouden. 

Met AquaClean-stoffen van Aristide is je leven minder stressvol

AquaClean technologie biedt een geavanceerde bescherming voor de bekleding van uw bank. Dankzij deze technologie werd elke vezel bedekt met een onzichtbare moleculaire laag die voorkomt dat vuil het weefsel binnendringt.

  • Verwijder het overtollige product, welke gemorst werd op de stof
  • Doe wat water op de vlek, ofwel rechtstreeks op de stof ofwel met een vochtig doekje, zonder de stof te nat te maken. Wacht dan enkele seconden.
  • Wrijf vervolgens met zachte draaiende bewegingen over de vlek. Mocht de vlek niet helemaal verdwenen zijn, herhaal je deze stappen. Bij uiterst hardnekkige vlekken volstaat het om aan het water een druppel zeep toe te voegen.
aquaclean technology
paso 1 paso 2 paso 3

Zien is geloven.

Bekijk hier onze video’s en zie hoe het werkt!